torsdag, juni 04, 2009

Pingsthelgen 2009

Ännu en fullbokad helg på Storstrand! Piteå Kristna Råd arrangerade årets pingstfirande och som huvudtalare var Stanley Sjöberg. Mycket bra! Jag ledde gudstjänsten på byxtorget som började med ett "korståg" från busstation. Message Divine och Mellanstadiekören medverkade, förutom Stanley. :)

Höjdpunkten blev ändå lördagkvällen 22:00, då pastor Bob Beeman besökte oss och predikade på ett ungdomsmöte. Mycket trevligt! Vi hade även förfest hos Johannas föräldrar, med grillning och god efterrätt.

I måndags blev det ytterligare en grillfest, denna gång utanför "Ladan" där jag bott tidigare. Pastor Bob och några vänner var på plats, och Bob fick prova att spela Kubb för första gången i sitt liv. Kvällen avslutades med prat kring kristet liv och Bob delade med sig av sin vishet och kunskap i ämnet.

Nu satsar vi för fullt på sommarens program på Storstrand 2009! Vi kör igång nu till helgen, hela programmet hittar du på: www.storstrand.nu! Välkommen!

Inga kommentarer:

Filosofi/Religion Blogglista.se Religion BlogRankers.com Blogg Topplista på Bloggar.Topplista.se - topplistan med de bästa bloggarna - lägg till din blogg du också!