måndag, januari 08, 2007

Virus

Har du någon gång varit i en situation där du behövt ladda hem ett crack eller ett serienummer till något program som du tankat hem olagligt? Innan fildelningshysterin började så fanns det fortfarande många som laddade hem. Och när man fått hem ett program via en server så behövde man kanske ett serienummer eller ett crack. Det var inte svårt att hitta hemsidor som påstod sig ha lösningen på ditt problem. Problemet var (och är) att det är utanför lagens ramar. När man valde att gå in på en sådan sida så fanns också risken för att bli smittad med virus. Man blev snabbt tvungen att leta reda på antivirus och följa instruktioner för att få en frisk dator igen. Det är inte svårt att göra en jämförelse med det riktiga livet utanför den virtuella verkligheten.

En liknelse som kanske haltar lite, men jag ser i alla fall likheterna:
Gud skapade ett system som skulle fungera bra, och satte upp riktlinjerna för livet. Människan började gå utanför ramarna och saker började fungera mindre bra. Viruset "synd" började härja bland oss, systemet började klaga. Gud visste om problemet, men hade en plan. Antiviruset Jesus Kristus installerades på jorden och utförde sitt uppdrag. Helt plötsligt fanns ett sätt att bli fri från virus och många människor började installera det. Kristendomen spred sig över hela jorden, och överallt där den kom blev människor befriade från virus.

Nu till min fråga:
Känner du dig nerlusad med virus? Det finns ett effektivt botemedel! Installera Jesus Kristus, utvecklat för 2000 år sen, men redan då kände det till alla virus som funnits och som någonsin kommer att finnas. Det är gratis att ladda hem, helt lagligt i Sverige, än så länge. Många användare kan berätta om effektiviteten. Nyfiken? Skicka ett mail till mig, det är det enda jag delar ut gratis. (Installationsinstruktioner och fri support ingår) Vill du göra en anonym installation så kan du klicka här: Gud älskar Dig!

Inga kommentarer:

Filosofi/Religion Blogglista.se Religion BlogRankers.com Blogg Topplista på Bloggar.Topplista.se - topplistan med de bästa bloggarna - lägg till din blogg du också!