onsdag, april 29, 2009

Valborgshälsningar

Den här veckan sitter jag på Storstrand och svarar i telefon. Har du lite att göra så kom förbi och hälsa på. :) Bygget går framåt, väldigt snart börjar det vara klart! Ta en titt på www.storstugan.nu, där finns både webkamera och bilder från bygget. Några av bygdens pastorer och församlingsledare har just varit på besök för den veckovisa ekumeniska bönen, vi avslutade med att gå en rundtur i nya huset.

Veckans tips!
Det blir konsert med Jerusalem på Kustkyrkan nu på torsdag (Valborg), insläpp 20:00. Förband: Explicit Minds! Biljetter kan köpas på ICA Kvantum i Piteå eller på ICA i Jävre. Missa inte den här historiska händelsen! :)

Nu till helgen är det Jesusmanifestationen i Stockholm, en ekumenisk satsning. Förra året var det över 12 000 personer på plats om jag inte minns fel.
Samma helg har vi nu stort besök i Öjeby kyrka, Owe Wikström, en bra talare som kommer att prata om längtan och helighet. Tider: lördag 14:00, 19:00 och söndag 11:00.

1 kommentar:

Sofia sa...

Hej Jonas! För oss blir det att vara i stan och Öejbyn i kväll, förmodligen. Men tack för tipset om Owe Wikström! Ha det så trevligt och hälsa Johanna :)

Filosofi/Religion Blogglista.se Religion BlogRankers.com Blogg Topplista på Bloggar.Topplista.se - topplistan med de bästa bloggarna - lägg till din blogg du också!