tisdag, mars 10, 2009

Hemavan 2009

För snart 20 år sedan började resorna till Hemavan för min familj, sen dess har jag varit där varje sportlov. Det skulle kännas konstigt att inte åka dit! :)

SMU Fjällgård är verkligen ett väldigt trevligt ställe med god mat, fina lokaler och trevlig personal. I år blev vi 6 personer som hade möjlighet att åka. Vi fick några riktigt trevliga dagar, men mulet och blåsigt de två första dagarna. Sista dagen åkte vi till Tärnaby och fick en härlig dag med sol halva dagen och nästan ingen blåst. Det räcker med att få en dag med sol så mår man riktigt gott. Träningsvärken var dock ett faktum när vi kom hem, och man är riktigt trött. Resan har ändå varit en mycket skön semester med trevlig gemenskap och bra åkning. Det är väldigt få saker som kan ladda batterierna så mycket som några dagar uppe i fjällen.

Missa inte Storstrands Årsmöte nu på fredag den 13:e mars. After Work kl. 17:00, sen börjar årsmötet kl. 18:00. Vi är i ett mycket intressant läge nu! Har du möjlighet och är intresserad av Storstrand så hoppas jag att vi ses nu på fredag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Jonas
Har nåtts av beskedet att man numera får kalla dig Chef. Stort grattis till tjänsten på Storstrand. Det kommer säkert bli jättebra.

/Daniel, Jävre

Filosofi/Religion Blogglista.se Religion BlogRankers.com Blogg Topplista på Bloggar.Topplista.se - topplistan med de bästa bloggarna - lägg till din blogg du också!