söndag, november 23, 2008

Sändningen avklarad

Efter två timmars förberedelser med flyt, trots tekniska problem så började sändningarna kl. 13:10 igår. Vi hade en fin plats i Cafélokalen och sändningarna gick hyfsat, en del problem dök upp under dagen pga. en för svag dator, men i stort kändes det riktigt bra. På kvällsmötet kom ca. 450 ungdomar och sen mellan mötet och konserten körde vi önskelåtar, det blev uppskattat.

Bandet var däremot lite av en besvikelse, de var otroligt duktiga musiker, men innehållet i låtarna kändes lite felplacerat. Eller i alla fall så var inte texterna i linje med resten av dagen som kretsade kring varför vi jobbar med ungdomsportalen crossnetFLOW. Allt annat handlade om den tro vi har och hur viktig den är i våra liv. Det var ändå inte värdelöst, och det var kul att sända en livekonsert direkt i webradion för första gången. Hoppas att ljudet gick att lyssna på, om du lyssnade får du gärna skriva en kommentar. Efter 12 timmars livesändningar så avslutade vi och började packa ihop. Trött och sliten tog jag bilen och försökte hitta tillbaka till mitt boende, körde lite fel först, men efter lite snurrande så var jag hemma vid 02:30. Det var skönt att få lite tid i bilen för att reflektera och be, men ännu skönare att komma fram och få sova.

Vaknade utvilad på morgonen, solen sken som vanligt och jag ser fram emot en härlig dag ute på landet. Inga aktiviteter inplanerade, bara umgås med vännerna och djuren, imorgon blir det hemfärd!

Inga kommentarer:

Filosofi/Religion Blogglista.se Religion BlogRankers.com Blogg Topplista på Bloggar.Topplista.se - topplistan med de bästa bloggarna - lägg till din blogg du också!